Kapcsolat

Iroda: 3100 Salgótarján, Füleki út 12.

Iroda: 06 32 431-544

Információ: 30/955-2137

Halottszállítás: 30/955-2138

E-mail: info@rexhumanum.hu

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 7:30 - 16:00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

  

Vidéki kirendeltségek:

3123 Cered, Kossuth út 6.

Tel: 20/557-5172

3125 Szilaspogony, Rákóczi út 25.

Tel: 32/408-034

3124 Zabar, Ady Endre út 19.

Tel: 32/407-097
Megosztás

Öngondoskodás

Tisztelt Érdeklődő!

A Rex-Humánum Temetkezés vezetőségének az volt a célja a temetkezési öngondoskodási program elindításával, hogy egy olyan, minden fél számára előnyös, biztonságos, megfizethető és jogilag elfogadott konstrukciót dolgozzon ki, ami rövid és hosszú távon egyaránt megállja a helyét. Már életében előre gondoskodhat az Önt megillető végtisztességről, ebben a temetés módjáról, a temetés helyéről a szertartás milyenségéről. Szomorú tény, hogy ma hazánkban a családok többségének nemcsak hozzátartozóik elvesztésével kell megküzdeni, hanem a temetés lebonyolítása is komoly anyagi nehézséget okoz.

Öngondoskodó termékcsomag - halálesetre

A temetkezési öngondoskodó termékcsomag olyan személyek számára lett kialakítva, akik a saját vagy egy hozzátartozójuk temetéséről szeretnének gondoskodni. Előfordul, hogy nincs olyan családtag, rokon vagy hozzátartozó a környezetükben, aki gondoskodna eltemettetésükről. Az is könnyen előfordul, hogy oly nagymértékben megromlott a viszonyuk a fentiekkel, hogy a temetésre már félre tett pénzt biztosan másra költenék. De szóba jöhet az is, hogy csupán anyagilag kívánják biztosítani a méltó eltemetésére az anyagi fedezetet. Általunk tehermentesítheti hozzátartozóit, előre kifizetheti a költségeket, és szerződésben rögzítetten rendelkezhet a temetkezési szolgáltatás végrehajtásról. A szolgáltatás kalkulált összege befizethető egy összegben vagy részletekben.

Ha Ön magára ismert a fenti felsorolásban, akkor ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb, hogy segítségére lehessünk a részletek kidolgozása tárgyában.

Kinek ajánljuk?

 • Egyedülálló személynek, akinek nincs a temetését majdan fizető, illetve intéző hozzátartozója, vagy esetleg megromlott kapcsolata a családjával
 • Házaspároknak ahol az első elhalálozott személy eltávozta után, a szerződés további díjfizetés nélkül gondoskodik az egyedül maradt házastárs majdani temetéséről
 • Szülőkről, nagyszülőkről gondoskodni kívánó gyermeknek, unokának, akik még életükben kívánják biztosítani, szerettük méltó búcsúztatását ezzel megnyugtatva őket
 • Egészségügyi vizsgálat nélkül szerződni kívánó személynek, aki egy összegben vállalja a temetkezési költségeket vagyis a szerződési díjat
 • Részletfizetési lehetőségben gondolkodik eljövendő temetésére, így csak kis összeget tud félretenni a temetkezési költségeire
 • Értékálló megtakarítási formát keres, vagyis a szerződés kötéskori, „befagyasztott” árszinten, évente nem növekvő, tehát fix díjakkal biztosítja magának a kiválasztott temetést, tekintet nélkül arra, hogy addigra milyen mértékben emelkedtek az árak
 • Felelősen gondolkodó családtagnak, aki előre szeretne gondoskodni a temetés anyagi és egyéb körülményeiről, megkímélve a jelentős költségek alól szeretett hozzátartozóit

Miért előnyös Önnek?

 • Nem áll fenn annak a veszélye, hogy a temetés időpontjára elfogynak a pénzeszközök vagy másra költi azokat egy Ön iránt közömbös személy.
 • A szerződésben pontosan rendelkezhet a saját temetési szertartásának körülményeiről, részleteiről, helyéről akár a temetésen résztvevők megjelöléséről is, hiszen jelen esetben Ön a temetésének szervezője.
 • Lelki megnyugvást, pénzügyi biztonságot és családi békét is eredményez az kegyeleti elő-takarékosság.
 • Ön bármikor elviheti a már cégünknek befizetett összeget, nincs semmilyen kikötés.
 • A megtakarítással és életbiztosítással szemben kardinális előny, hogy a jelen konstrukcióban az előre választott temetés, búcsúztatás is benne foglaltatik, és annak professzionális lebonyolítása is megtörténik.
 • A lehető legkedvezőbb megoldás, mivel Ön direktben a szolgáltatást nyújtó céggel szerződik kikerülve az üzletkötők jutalékát és a biztosító társaságok súlyos hasznát.
 • Külön rendelkezés és megfelelő fedezet esetén – egyedülállóan az országban - az elhunytat külföldről is hazaszállítjuk.
 • Cégünk több mint 20 éves múltja és az Ön befizetéseinek bankban történő elhelyezése a garancia, hogy Ügyfeleink évtizedek múlva is a választott végtisztességben részesülnek.
 • Nem kell aggódni amiatt, hogy az Ön elhunytával bankja befagyasztja a pénzt, és a hozzátartozók csak hosszas és bonyolult procedúrát követően juthatnak hozzá, hogy kifizethessék az Ön temetési költségeit
 • Nem csak saját számára köthet szerződést, szülő, nagyszülő, barát vagy hozzátartozó is megjelölhető kedvezményezettként.

Hogyan vehető igénybe?

Az Önnel történő kapcsolatfelvétel után munkatársaink felmérik igényeit az elkövetkezendő temetésével kapcsolatban és az alapján kiszámítják a pontos temetési költségeket. A temetés megrendelésével kapcsolatos dokumentumokat és a temetési szerződést irodánkban kitöltjük, és egy példányt Önnek átadunk. A temetési szerződésben megállapított összeget átadja az irodánkban, készpénzben vagy elhelyezi 8 munkanapon belül cégünk erre a célra elkülönített, Erste Banknál vezetett letéti számláján. Attól a pillanattól fogva, hogy a szerződésben megállapított díj befolyt cégünkhöz az Ön majdani temetése garantáltan olyan lesz, mint ahogy azt eltervezte.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben a fent olvasottak közel állnak elképzeléseihez vagy további kérdése van az öngondoskodási programmal kapcsolatban, úgy hívja az alábbi telefonszámot vagy töltse ki kapcsolat felvételi űrlapunkat, hogy megkereshessük válaszainkkal.

 

Tájékoztatás: 06 30 947 6638


 

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi adatok megadása után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve *:
Az Ön e-mail címe *:
Az Ön telefonszáma *:
Érdeklődés jellege:


Melyik napon keressük önt?:
Megjegyzés, kérdés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!