Kapcsolat

Iroda: 3100 Salgótarján, Füleki út 12.

Iroda: 06 32 431-544

Információ: 30/955-2137

Halottszállítás: 30/955-2138

E-mail: info@rexhumanum.hu

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 7:30 - 16:00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

  

Vidéki kirendeltségek:

3123 Cered, Kossuth út 6.

Tel: 20/557-5172

3125 Szilaspogony, Rákóczi út 25.

Tel: 32/408-034

3124 Zabar, Ady Endre út 19.

Tel: 32/407-097
Megosztás

Koporsós temetés

Hagyományos, koporsós temetési szertartás teljes körű megszervezésével állunk rendelkezésre a társaságunkat megkereső gyászoló hozzátartozók számára.

Szolgáltatási területünk Salgótarján és környékének temetőire terjed ki, de vállaljuk a temetés bármelyik Nógrád megyei településen. Amennyiben távolabbi településre szükséges szállítani az elhunytat a temetőbe, úgy cégünk vállalja a halottszállítás kegyelet teljes és pontos elvégzését, az ilyenkor felmerülő hivatali ügyintézéssel együtt. 

Az Ön igényeihez igazodva tudunk temetési időpontot adni a kiválasztott temetőben, illetve meglévő sírhely esetén leegyeztetjük a temetővel a szóban forgó sírhely megváltási idejét és állapotát is.

Koporsó választékunkat úgy alakítottuk ki, hogy abból minden megbízónk tudjon választani az igényeinek és elképzeléseinek megfelelően. Megtalálható a kegyeleti termékek széles választéka az egyszerű és egyben kedvező árfekvésű úgynevezett laminált koporsótól a még megfizethető árú tisztafából készült hatszögletű koporsókon keresztül a luxus kívánalmaknak is megfelelő exkluzív megjelenésű és anyagokat alkalmazó, középen felnyíló szarkofágokig.

Hívja munkatársunkat és választ adunk kérdésére!

+36 30 955 2137

Fontosnak tarjuk elmondani azt, hogy a koporsós temetési szertartások megszervezésekor figyelemmel kell lennünk a részletek megfelelő színvonalú kidolgozásának körülményeire is, amik az alábbiak lehetnek: 

Az elhunytat a kórházból munkatársaink azzal a koporsóval szállítják ki a temetőbe, amelyet Ön az irodánkban található bemutatótermünkben kiválasztott. Így garantáljuk azt, hogy az elhunyt a ravatalon a lehető legjobb állapotban lesz megtekinthető. Koporsós szertartás esetén gondoskodnunk kell a sír ideiglenes megjelöléséről egy úgynevezett sírjelzővel. Ezt az elhunyt vallása szerint sírjelző kereszttel vagy fejfával tehetjük meg. A sírjelzőkre felkerül az elhunyt neve születési és halálozási éve. Továbbá a koporsó oldalára, vagy a lábrészre felírjuk az elhunyt nevét és leélt éveinek számát, ez a koporsófelirat. A koporsó tetejére a felekezeti hovatartozása szerinti vallási jelképet (keresztet vagy kelyhet) vagy egy ízlésesen megkötetett virágból készült koporsódíszt helyezhetünk. Szükség esetén alkalmazhatunk úgynevezett rögfogót, aminek feladata a behantolásnál a koporsóra hulló föld dobogásának csillapítása. A temetőben történik az elhunyt felravatalozása, melyet végezhetünk nyitott vagy zárt koporsóval. Nyitott koporsós ravatalnál van jelentősége a szemfedőnek, mivel ezzel a textillel takarjuk le az elhunytat a koporsóban. Így csak azok a hozzátartozók, barátok, ismerősök tudják megtekinteni az elhunytat, akik az Ő koporsójához lépve felemelik a szemfedőt. 

Irodánkban munkatársaink készséggel segítenek a temetési koszorúk összeállításában illetve a határidőre történő gyászhirdetés feladásának ügyintézésében.

Önnek csak az a dolga, hogy befárad irodánkba és ismerteti velünk igényeit a temetéssel kapcsolatosan, a megvalósítást bízza szakembereinkre, akik legjobb tudásukkal állnak az Ön segítségére.

Az elhunyt koporsóját a ravatalozóban megtartott búcsúszertartás után munkatársaink vagy a halottaskocsiba helyezik vagy kézben örök nyughelyére, a sírhelyhez viszik. Az elhunytat utolsó útjára kísérik a szertartást lebonyolító pap vagy polgári búcsúztató személy és a gyászoló család tagjai. Itt történik meg a koporsó leengedése a sírba, s végül az utolsó búcsúzás, melyet jelképesen egy marék föld koporsóra szórásával, vagy a sírba egy szál virág ejtésével végeznek el a közeli családtagok. Ezután munkatársaink megkezdik a sír behantolását. A sírhelyet a behantolást végző sírásók megjelölik a sírjelzővel és e köré a sírra elhelyezik a hozzátartozók által hozott koszorúkat. A szertartás lezárásaként itt nyilvánítanak részvétet a család részére a temetésen megjelent hozzátartozók és ismerősök. 

Egyedülállóan csak a Rex-Humánum Temetkezés kínálatában találja meg a Magyarországon elérhető legkülönlegesebb és exkluzívabb koporsókat! Amerikai típusú fém vagy fa koporsókat ajánlunk a figyelmébe raktárról, azonnali szállítással akár hétvégén vagy ünnepnapokon is!

Amerikai típusú koporsó bemutatóterem

Koporsós temetési árajánlatkérés

Kérjük töltse ki az itt látható kérdőívet, ezáltal pontos, személyre szabott temetési árkalkulációt tudunk küldeni az Ön részére.

Hol kívánja végső nyugalomra helyezni az elhunytat?:


Temető megnevezése:
Rendelkezik-e már sírhellyel?:

A sírhely típusa:


Melyik településen történt a haláleset?:
Hol történt a haláleset?:
Melyik településen fekszik az elhunyt?:
Megjegyzés, üzenet:
Milyen formában küldjük ajánlatunkat?:


Az Ön neve *:
Az Ön e-mail címe *:
Az Ön telefonszáma:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!