Kapcsolat

Iroda: 3100 Salgótarján, Füleki út 12.

Iroda: 06 32 431-544

Információ: 30/955-2137

Halottszállítás: 30/955-2138

E-mail: info@rexhumanum.hu

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 7:30 - 16:00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

  

Vidéki kirendeltségek:

3123 Cered, Kossuth út 6.

Tel: 20/557-5172

3125 Szilaspogony, Rákóczi út 25.

Tel: 32/408-034

3124 Zabar, Ady Endre út 19.

Tel: 32/407-097
Megosztás

Temetkezési szolgáltatás Hatvanban és környékén

Tisztelt Érdeklődő!

Honlapunk célja, hogy tájékoztatást adjon azon családoknak, akik hozzánk fordulnak segítségért hagyományos koporsós temetés illetve hamvasztásos temetés igénybevétele tárgyában. Megpróbáljuk részletesen ismertetni azokat a fontos körülményeket és kegyeleti szolgáltatásokat, melyek nélkülözhetetlenek egy méltó koporsós temetés vagy hamvasztásos szertartás megszervezéséhez.

Tisztességgel, empátiával szolgálunk és szolgáltatunk azon gyászoló hozzátartozóknak, akik belénk helyezik bizalmukat és cégünket kérik fel szeretett családtagjuk utolsó útjának méltó megszervezésére és lebonyolítására.

Válasszon az Önt érdeklő felső vagy baloldalon elhelyezkedő menüpontok között, vagy lépjen azonnal kapcsolatba munkatársunkkal az alábbi telefonszámok egyikén:

Tájékoztatás: 06-30-43-98-929

Nap, mint nap sokan keresik fel honlapunkat temetési árajánlatkérés céljából, hiszen a temetkezéssel, hamvasztással kapcsolatos gyakorlati teendők bonyolult rendszerét nem mindenki ismeri.

Önnek nem szükséges tudnia a temetés vagy hamvasztás megszervezésével kapcsolatban felmerülő hivatali és temetkezési ügyintézéseket, mi elintézzük Ön helyett! Biztosak vagyunk benne, hogy minden felvetődő kérdésére tudunk megfelelő választ adni, illetve minden elképzelését meg tudjuk valósítani.

A felgyorsult világ elvárásainak megfelelve pár gombnyomással személyre szabott hamvasztásos vagy koporsós temetési árajánlatot kérhet online módon, teljesen díjmentesen.


Temetési árajánlatkérés

Kérjük töltse ki az itt látható kérdőívet ezáltal pontos, személyre szabott temetési árkalkulációt tudunk küldeni az Ön részére.

Temetés típusa *:

Hol kívánja elhelyezni az elhunyt maradványait?:Közelebbi megjelölése:
Rendelkezik-e már sírhellyel?:


Milyen a sírhely típusa?:


Melyik településen történt a haláleset?:
Hol történt a haláleset?:
Hol fekszik jelenleg az elhunyt?:
Megjegyzés:
Milyen formában küldjük ajánlatunkat?:


Az Ön neve *:
Az Ön e-mail címe *:
Az Ön telefonszáma:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!