Kapcsolat

Iroda: 3100 Salgótarján, Füleki út 12.

Iroda: 06 32 431-544

Információ: 30/955-2137

Halottszállítás: 30/955-2138

E-mail: info@rexhumanum.hu

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 7:30 - 16:00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

  

Vidéki kirendeltségek:

3123 Cered, Kossuth út 6.

Tel: 20/557-5172

3125 Szilaspogony, Rákóczi út 25.

Tel: 32/408-034

3124 Zabar, Ady Endre út 19.

Tel: 32/407-097
Megosztás

Hamvasztásos temetés

Az elhunyt hamvasztásának ügyintézésében és hamvainak temetőben történő ravatalozásának és temetésének méltó megrendezésében segítünk Önnek.

Szolgáltatásunk kiterjed az elhunyt holttestének kórházból, halottasházból vagy temetőből a hamvasztó üzembe történő szállításának lebonyolítására, a hamvasztás elvégzésére, a hamvak irodánkba vagy a temetési helyre történő visszaszállítására. Az elhunyt hamvasztása során a hatályos jogszabályoknak megfelelő hamvasztási kegyeleti kellékeket alkalmazunk, melyek kiterjednek a hamvasztó koporsóra, hamvakat tartalmazó urnabetétre és egyéb szükséges kellékekre.

A hamvakat haza viheti és otthonában, a közelében tarthatja, vagy a temetőben, sírhelyben helyezheti el az urnát. A hamvak elhelyezésére több típusú sírhely áll rendelkezésére, melyek lehetnek urnafülke, urnasír vagy urnakripta illetve az urnát meglévő koporsós sírba is temetheti.

Cégünk a temetést teljes körűen megszervezi tekintettel az Ön elvárásaira és kívánalmaira. A temetési időpont kitűzése után munkatársunk egyezteti a temetővel a ravatalozó terem igénybevehetőségét, illetve a többi kiegészítő szolgáltatás igény szerinti megszervezését. Ezek lehetnek a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése, lakáson történt elhalálozás esetén a hamvasztási engedély tisztiorvosi hivatalból történő beszerzése, a temetési beszéd egyházi vagy polgári szertartás szerinti megszervezése, a temetés időpontjára a koszorúk megköttetése, esetleges sírkőmunkálatok elvégeztetése, gyászhirdetés feladása a helyi újságokba.

Hívja munkatársunkat és választ adunk kérdésére!

+36 30 955 2137

Mindegyik temetési formára tudunk korrekt, versenyképes árat nyújtani Önnek.

Hamvasztásos temetési árajánlatkérés

Kérjük töltse ki az itt látható kérdőívet, ezáltal pontos, személyre szabott temetési árkalkulációt tudunk küldeni az Ön részére.

Hol kívánja elhelyezni az elhunyt hamvait?:
Közelebbi megnevezése:
Rendelkezik-e már sírhellyel?:Milyen a sírhely típusa?:
Melyik településen történt a haláleset?:
Hol történt a haláleset?:
Melyik településen fekszik az elhunyt?:
Megjegyzés, üzenet:
Milyen formában küldjük el ajánlatunkat?:


Az Ön neve *:
Az Ön e-mail címe *:
Az Ön telefonszáma:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!